Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ΔΕΥΑΜ πλήρωσε 4.910€ για υδροφόρα. Όχι όμως για το Αιτωλικό.

 ΔΕΥΑΜ μίσθωσε υδροφόρα (4.910 ευρώ) ώστε να προσφέρει νερό στα χωριά Ρέτσινα, Μούσουρα, Ελληνικά και κάτω Αμπέλια επειδή θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής στο δίκτυο ύδρευσής τους.
Λογική κίνηση να αναλάβει το κόστος της υδροφόρας η ΔΕΥΑΜ και να προσφέρει πόσιμο νερό, αφού με  δική της ευθύνη δεν θα έχουν νερό οι τοπικές κοινότητες.....

Το παράλογο συμβαίνει στο Αιτωλικό που ενώ το πρόβλημα είναι μόνιμο ο δήμος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ να παρέχει καθαρό νερό έστω και με υδροφόρες! Η ΔΕΥΑΜ όχι μόνο δεν πληρώνει τις υδροφόρες αλλά στέλνει και φουσκωμένους λογαριασμούς για ένα νερό που είναι ακατάλληλό ακόμη και για μαγείρεμα!!
Δεν χρειάζονται αναλύσεις όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Η δημοτική αρχή υποτιμάει μία ολόκληρη κοινωνία και μάλιστα την κοινωνία που της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.
Μία υποτίμηση που φανερώνεται από την αξέχαστη φράση «σηκωθείτε φύγετε από το Αιτωλικό αφού δεν σας αρέσει» αλλά και καθημερινά με το επικοινωνιακό-πολιτικό παιχνίδι υποσχέσεων που παίζεται στην πλάτη της κοινωνίας του Αιτωλικού!
2016 και γίνεται συζήτηση για το αν το Αιτωλικό θα πρέπει να πληρώνει, ως κανονικό, το ακατάλληλο νερό και αν πρέπει να δοθεί δωρεάν πόσιμο νερό στους δημότες. Αυτά τα θέματα δεν είναι προς συζήτηση. Η απάντηση είναι αυτονόητη!
 

Οι αποφάσεις:
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ & Δ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
Ποσό δαπάνης με ΦΠΑ:
2.312,40 €

Απόφαση πληρωμής
Α Ν Α Θ Ε Τ Ε Ι
Στον  δεύτερο  συμβαλλόμενο την μεταφορά  πόσιμου νερού με  βυτιοφόρο όχημαγια  την τροφοδοσία των χωριών Ρέτσινα, Μούσουρα, Ελληνικά και κάτω Αμπέλια.Το συνολικό ποσό των εργασιών είναι 4.910,40€ με το ΦΠΑ.

Απόφαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: