Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

τα ευγενή δηλητήρια, ένα διαφημιστικό ταμπλό & ένας βλάκας...

Αυτό στην φωτογραφία δίπλα, είναι το διαφημιστικό banner των "ευγενών δηλητηρίων" που ήταν κρεμασμένο μέχρι χθες το βράδυ στην πλατεία της πόλης και το βλέπετε στην κατάσταση που το βρήκαμε σήμερα το πρωί, πεσμένο στην γη να αργοπεθαίνει.
Είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για δάχτυλο απογόνων θυμάτων των αδελφών Μπριούστερ, που η ημέρα της παράστασης ξύπνησε μέσα τους το κρυμμένο μίσος.....

Ατυχώς στοχοποίησαν άγνωστο άτομο με τα αρχικά Μ.Κ., πλην όμως οι αστυνομικές δυνάμεις των "δηλητηριών" θεωρούν πως πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας για αυτό και ο αστυφύλακας Κλάιν, υπο τις εντολές της Διευθύντριας Ο΄ Χάρα ανέλαβαν ήδη δράση και διεξάγουν έρευνες, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως Κλινχαντ.
Τις έρευνες παρακολουθεί πίνοντας μανιωδώς και από το τσάι της η αντιδήμαρχος Μποντ.
Υπάρχουν χαριτωμένα κοσμητικά επίθετα και στην πίσω μεριά του banner που όμως η εισαγγελέας τα έκρινε μη ανακοινώσημα και απαγόρευσε την δημοσίευσή τους.

Η Θεατρική ομάδα Αιτωλικού "στη σκηνή" σας συλλογική οντότητα και τα μέλη της σαν προσωπικότητες, αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν αυτό που κάνουν, με οδηγό το χιούμορ και την καλή διάθεση.
Το ίδιο κάνουμε και τώρα, προχωράμε μπροστά και αισιόδοξα στο σήμερα, ατενίζοντας το αύριο, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε το χθες.
Δώσαμε πολλές μάχες στην διάρκεια της ύπαρξής μας και τις κερδίσαμε, πλην ξέρουμε πως αυτή είναι μια χαμένη μάχη και αρνούμαστε να την δώσουμε...,
πως να πολέμησουμε το ανίκητο τέρας της βλακείας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον άγνωστο καταστροφέα για την ανέλπιστη διαφήμιση που μας έκανε.
Θέλουμε ακόμα να τον ευχαριστήσουμε για τον προσδιορισμό "ατάλαντοι", μιας κι ο ίδιος ή οι ίδιοι φαίνεται, αισθάνονται ταλαντούχοι στον μηδεμισμό και την καταστροφή..., σ' αυτό εμείς πράγματι, είμαστε ατάλαντοι, εμείς είμαστε της δημιουργικής σχολής!!!
Ο καθένας με τις δυνατότητές του

ευγενή δηλητήρια
έφτασαν
απόψε στις 21.35 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
στο ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

και μην ακούτε για βροχές και καταιγίδες, είναι δάχτυλος των γνωστών - άγνωστων απογόνων...
το Θεατρικό σύμπαν, ήταν ανέκαθεν με το μέρος της "σκηνής"

Μην ξεχνιέστε
απομένουν λιγότερες από 8 ώρες από το ΠΑΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: