Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Αλλαγή Αντιδημαρχίας στο Αιτωλικό. Ψιλογιάννης στη θέση Σταράμου

 "Θερινός" ανασχηματισμός της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου. Εκτός σχήματος οι Καρβέλης και Μπουσμπουρέλης;
Επισπεύδεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο "ανασχηματισμός" της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου και εντός της εβδομαδας ή το πολύ την επόμενη αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι αποφάσεις του δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου.
Από δεκαημέρου, έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες, με τον Νίκο Καραπάνο να έχει διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της δημοτικής του ομάδας, προκειμένου να διαμορφώσει το τελικό σχήμα......

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ζητούμενο είναι, η ανάθεση καθηκόντων για την προεδρία του Πνευματικού Κέντρου, καθώς στον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλος θα ανατεθεί και πάλι η αντιδημαρχία έργων και ανάπτυξης. Πληροφορίες μας φέρουν, τον Νίκο Καραπάνο, να προσανατολίζεται να ορίσει πρόεδρο, μη αιρετό, που έχει εμπειρία στο αντικείμενο και κυρίως το πρόσωπό του, τυγχάνει, ευρύτατης αποδοχής. 
Κομβικό σημείο, των αλλαγών αναμένεται να είναι, αυτό της αντικατάστασης του πλέον πετυχημένου "τηρουμένων των αναλογιών" αντιδημάρχου, του Σπύρου Καρβέλη, από τον αντιδήμαρχο "ποιότητας ζωής", Σπύρο Διαμαντόπουλο. Η αντικατάσταση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της "ευελιξίας" που επιδιώκει στο σχήμα, ο Νίκος Καραπάνος, αλλά και της βούλησης... που εξέφρασε ο κ. Καρβέλης για "ξεκούραση", μόλις του γνωστοποιήθηκε η πρόθεση για μετακίνηση....
Όμως, στους "παροικούντες στην Ιερουσαλήμ" είναι γνωστό και παραδεκτό, ότι ο κ. Καρβέλης είχε επωμιστεί "τεράστιο βάρος", ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε "σάκος του μποξ", λόγω της σθεναρής άρνησής του, για έγκριση "ανελαστικών" δαπανών... πέρα των δυνατοτήτων του δημοτικού ταμείου.
Αλλαγή, αναμένεται και στην χωρική αντιδημαρχία του Αιτωλικού, με τον κ. Ψιλογιάννη να διαδέχεται τον Παναγιώτη Σταράμο. Ενώ στη θέση του, μάλλον, παραμένει στις Οινιάδες ο κ. Κ. Ρόμπολας.
Στην αντιδημαρχία "ποιότητας ζωής" ζητούμενο είναι, εάν θα επανέλθει ο Δ. Μπουσμπουρέλης ή εάν θα ανατεθεί, στον εντεταλμένο σύμβουλο στον τομέα καθαριότητας, Λάμπρο Σταθόπουλο. Οι κ.κ. Αγ. Κότσαλος, Γ. Καραπαπάς και Αν Σκαρμούτσος δεν φαίνεται ότι θα μετακινηθούν από τις θέσεις τους.
Μένει, επίσης, να δούμε τι θα κάνει ο κ. Καραπάνος με την ειδική συνεργάτιδά του, κ. Τοκατλίδου, η οποία θεωρείται, εδώ και μήνες "άφαντη" από το Μεσολόγγι. Στο θέμα αυτό δεν θα πρέπει να μην καταγράψουμε την "εκκωφαντική σιωπή" του "φίλιου" στη δημοτική αρχή, πλέον, τοπικού εντύπου, που στο παρελθόν, για τον ίδιο θέμα "κρέμαγε στα μανταλάκια" δικαίους και αδίκους...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pokemon go sto etoliko οποιος το βρει κερδιζει pasokemon go right to eat the rest,

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΙΑΚΑΤΑ 1 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ