Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Διευρυμένη συνάντηση για το νερό του Αιτωλικού

Αυτή ήταν η δέσμευση του Πάνου Σκουρλέτη στους κατοίκους που τον επισκέφθηκαν 
Με τους εκπροσώπους των κατοίκων του Αιτωλικού για το θέμα του νερού συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος περιόδευσε σε Αγρίνιο και Ναύπακτο, παρακάμπτοντας το Μεσολόγγι.....

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού οι κάτοικοι του κατέθεσαν τις ενστάσεις τους σχετικά με τις μέχρι τώρα επιλογές της δημοτικής αρχής, θεωρώντας ότι τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα σχετικά με την ποιότητα του νερού. Ο κ. Σκουρλέτης υποσχέθηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει μια συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των κατοίκων, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, η Γενική Γραμματεία Υδάτων, η Επιθεώρηση Περιβάλλοντος, το ΙΓΜΕ και εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να αναλυθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και να προκύψει απάντηση και λύση στο κρίσιμο αυτό ζήτημα. Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να πει ότι υπάρχουν ευθύνες σε μια κατάσταση που διαιωνίζεται 10 χρόνια τώρα, όμως δεν είναι η ώρα να αποδοθούν καθώς επείγει η εξεύρεση λύσης.
Στην ερώτηση αν βλέπει ως εφικτή λύση την μεταφορά νερού από τον Εύηνο απάντησε ότι τίποτα δεν μπορεί να απορριφθεί αν πρώτα δεν εξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: